viernes, 30 de diciembre de 2011

Local

.

Visitem el Campanar !!!





El dia de sant esteve varem pujar al campanar d’Esparreguera. Hi havia cua. Tanmateix varem fer el cim!

Varies activitats estaven organitzades. A la primera sala, la de l’antic rellotge, havien fet un muntat ge anomenat “Naixement” l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques d’Esparreguera.
Altra sala recollia el pessebre de la casa de la dona, l’Associació de la Dona Activa d’Esparreguera. Fet a mà

Altre sala oferia una exposició fotogràfica baix el nom de “Detalls de Nadal”. A càrrec del Grup Fotogràfic “La Passió” format per:

Esteve Mestres
Pere Valldeperas
Oscar Marquina
Roser Piferrer
Josep Quert
Josep Alonso
Gabi Maeso
Joan Espinach
Joan Romeu

A terrat de les campanes hi tornem a tenir cua i espera per pujar per l’estreta escala que ens puja fins el mirador del campanar. Ja aquí, una vegada arribats, trobarem una activitat infantil anomenada “Poor tall the bell end” Proveu a tibar les cordes! Pensada per els visitants més menuts. Un realització de Biel Andrés i Saúl Sánchez que, donant crèdit a la felicitat de la quitxalla, haurem de reconèixer: com de molt èxit aquesta activitat.

Ja agafats de les baranes del mirador, la pau de la nit envolta la nostra petita ciutat d’Esparreguera. Fa un xic d’aire fred…
És la hora de fet el tequila i el brindis: Dit i fet. Un tequila blanc que ens entra d’allò més bé en aquestes circumstàncies. Un parell de brindis i felicitacions… i avall. Viatge de volta…

Haurem de pensar de repetir aquesta experiència l’any que ve..
Felicitacions a tots els participants


.

No hay comentarios: