martes, 4 de octubre de 2011

Publicat en Internet...

.

La Comunitat Islàmica d’Esparreguera obre les portes de la seva mesquita
UCIDCAT.INFO
Esparreguera 03-10-2011





La Comunitat Islàmica d'Esparreguera i la mesquita Al-Salam van fer una jornada de portes obertes en el centre de culte islàmic del carrer Tíjola. L'acte va tenir la col·laboració de l'entitat Conèixer per Comprendre i tenia l'objectiu d'apropar als esparreguerins aquesta cultura. La jornada s'emmarca en la campanya de lluita contra els rumors, impulsada per la Generalitat.

La jornada es va iniciar amb la intervenció de senyor Jordi Mestres Rosàs; regidor de serveis socials, esports i nous Catalans de l’Ajuntament d’Esparreguera qui va felicitar la comunitat per organitzar per primera vegada aquesta jornada de portes obertes amb el objectiu d’apropar la cultura àrab i musulmana als veïns i veïnes del municipi. També va intervenir Mohamed El Ghaidouni; president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), que va estar acompanyat del tresor d’UCIDCAT Hassan El Ars. El Ghaidouni va agrair al regidor la seva presencia a l'acte, explicant que la implicació de la comunitat musulmana al desenvolupament de la societat es la manera mes correcta per normalitzar la pràctica del fet musulmà a la societat i de donar a conèixer el islam i els musulmans.

Durant tot el matí, la mesquita va rebre grups d’estudiants del municipi acompanyats per seus professors per conèixer de prop les instal·lacions de la Mesquita y les diferents activitats que desenvolupa la comunitat durant tot l’any.






.

No hay comentarios: