domingo, 2 de octubre de 2011

AME Vida Social

.

Tenim més d’un motiu per estar indignats?
Què representa i a qui el moviment anomenat els indignats?







Atenen una invitació dels nostres amics del Fòrum 21 d’Esparreguera que organitzaven a Can Pasqual el passat divendres 30 de setembre del 2011 a les vuit del vespre varem assistir a un nou debat que portava per nom “Indignats…?”

L’acte però, va tenir una breu presentació prèvia, que ens recordava que aquest dia es celebrava el Dia Internacional dels Traductors. Tot seguir l’Ivan Rosàs Gomà, President Fòrum 21, presentava aquest moviment sorgit en l’actual context de crisi econòmica, social i de valors que estem patint.

Dos participants del moviments, de concepció antagònica -en quant la perspectiva que envolta el moviment- tractarien del seu origen, el seu significat, el seu present i el seu futur.
Una narració de les seves vivències personals dins del moviment dels Indignats, les tasques desenvolupades, i els diversos punt d’acord i desacord entre els integrants del moviment dels Indignats.

El debat, prou interessant, es va perllongar fins ben tard. Donat l’acte inclòs al començament del programa previst i el sucrós del tema que aquí es tractava. Tema que animava a la participació d’uns i altres… en una interminable llista de intervencions.




.

No hay comentarios: