jueves, 1 de septiembre de 2011

La cultura de Mèxic present...

.

Amb la XII Festa de la diversitat torna el passeig pel món sense sortir de Banyoles
Aquest divendres al migdia l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i la presidenta de l’Associació de Veïns de la Farga, Maria Ferré, han presentat la XII Festa de la diversitat i la XVII Festa del barri de la Farga que se celebrarà els dies 2, 3, 4 i 5 de setembre del 2011.


Font: Web Ajuntament de Banyoles


Durant la presentació l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha explicat que “la festa del barri de la Farga és una festa diferent de les festes de barri i dels carrers de la ciutat ja que incorpora el tret diferencial de la Festa de la diversitat”. Noguer ha destacat que l’Associació de veïns de la Farga va ser premiada a la segona edició dels premis Banyolí de l’Any com a Millor iniciativa social. Per altra banda, la presidenta de l’Associació de Veïns de la Farga, Maria Ferré, ha manifestat que la Festa de la diversitat serà “una molt bona representació de les diferents cultures que conviuen a Banyoles i s’organitza amb molta il·lusió”. Ferré ha destacat que es podrà fer un passeig pel món sense sortir de Banyoles.

Enguany durant la Festa de la diversitat del dia 4 de setembre s’ha programat un dinar popular a partir de les 2 de la tarda, l’apadrinament de la Fira per part de la vocalia del Pla de l’Estany de l’Associació de Donants de Sang, Mariachis amb Mexico Lindo, Enriquet El Pallaso, jazz de Nova Orleans amb el conjunt Lazy Chickens, danses tradicionals catalanes amb l’Esbart Dansaire Fontcoberta, dansa del ventre amb Hara o cinema amb la pel·lícula Binta i la gran idea, amb el suport del Consorci de Benestar Social Pla de l’Estany-Banyoles. La Festa de la diversitat es tancarà el dilluns amb la pel·lícula El fill adormit.

El divendres 2 i el dissabte 3 de setembre se celebrarà la XVII Festa del barri de la Farga amb cinema, activitats infantils, música amb Nayda Girona, animació a càrrec del Doctor Fly Show, un sopar popular que inclou una sorpresa, i ball amb Jesús Frigolé i Mireia.

Aquest any l’Associació de Veïns de la Farga ha tornat a elaborar ratafia artesanal que vendran durant la Fira. També es venen números pel sorteig d’una gran panera al preu d’1 euro.



.

No hay comentarios: