domingo, 3 de julio de 2011

Vive Latinoamérica

.

La Farga acull la fira “Vive! Latinoamèrica”
Música, activitats, empreses i gastronomia hi seran presents




Publicat a Digital.h
dissabte 02 de juliol del 2011


Aquest cap de setmana se celebra al Recinte Firal de La Farga, la sisena edició de “Vive! Latinoamérica”, una esdeveniment dedicat al món llatí.

Aquest saló vol ser un espai de trobada i contribuir a la integració dels immigrants llationamericans al nostre país.

“Vive! Latinoamérica” ofereix actuacions musicals, activitats infantils, i una àmplia oferta gastronòmica. Hi seran presents més de 58 estands d’institucions, associacions i fundacions que treballen per fomentar la convivència, així com també sindicats i empreses amb interessos a Llationamèrica.

Entre les empreses i entitats que hi seran presents es troba l’Ajuntament de L’H, la Generalitat de Catalunya, la Diputació, Transports Metropolitans de Barcelona, diverses entitats financeres, partits polítics, agències de viatges o promotores immobiliàries, entre d’altres.

Enric García, director general de “Vive!Latinoámerica”, ha explicat que la fira no s'ha vist afectada per la crisi i continua mantenint la mateixa qualitat.

García ha volgut destacar la zona gastronòmica i la zona infantil de la fira on els més petits podran gaudir de tota mena d'activitats lúdiques.

La fira “Vive! Latinoamèrica”, romandrà oberta dissabte i diumenge.



.

No hay comentarios: