viernes, 3 de junio de 2011

Cultura...

.

La biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter
acull la primera itinerància de l’exposició de fotografies
sobre Roberto Bolaño

Fins al 19 de juny es podrà veure a la biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter l’exposició de fotografies de Siqui Sánchez «El viatge impossible. A Mèxic amb Robert Bolaño».Publicat a TelePremsa
dimarts 02 de juny del 2011.


GIRONA.- Aquesta és una exposició itinerant, impulsada pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona en col·laboració amb l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC), la qual ha cedit per un any el conjunt de reproduccions que conformen l’exposició. La mostra, que es podrà veure al llarg d’aquest període a les biblioteques de les comarques gironines, fa la primera parada a Sarrià de Ter.

L‘exposició presenta un extracte de fotografies de les obres que són al llibre El viatge impossible. A Mèxic amb Roberto Bolaño, que l’acadèmica Dunia Gras ha realitzat amb la col·laboració de Leoni Meyer-Kreutler i el fotògraf Siqui Sánchez.

Mostra els paisatges literaris de l’escriptor Roberto Bolaño a Mèxic: els rasos de ciutat Juárez, els carrers de Mèxic DF o els espais solitaris del desert de Sonora.


.

No hay comentarios: