martes, 7 de junio de 2011

Nueva Marcha por la Paz en Barcelona.

.
MARXA PER UN MÈXIC EN PAU AMB JUSTÍCIA I DIGNITAT
Divendres, 10 juny del 2011 de les 19:00 a les 22:00
Plaça Catalunya a la Plaça St. Jaume
Barcelona


A Mèxic, en els darrers 5 anys, quasi 40.000 persones han mort com a conseqüència de la violència i la inseguretat causada per la guerra contra el narcotràfic (derivada de l’errònia estratègia del Govern, el qual es nega a rectificar), per la lluita entre bandes de narcotraficants per dominar el mercat, per la delinqüència organitzada i també per la impunitat i la corrupció arrossegada durant varis períodes presidencials.

En solidaritat amb les víctimes i amb el poble de Mèxic, et convidem a sumar-te a la

MARXA PER UN MÈXIC EN PAU AMB JUSTÍCIA I DIGNITAT

Convocada pel poeta Javier Sicília (pare de Juan Fco, víctima mortal de la violència que ofega el nostre país) pel dia 10 de juny del 2011 a Ciudad Juárez, Mèxic, i a partir de la qual s’han convocat d’altres manifestacions a Mèxic i a tot el món.

Amb ella, els parents de les víctimes proposen al Govern Federal i als poders Executiu, Legislatiu, i Judicial, a les autoritats estatals i municipals, als partits polítics, als empresaris i a la societat civil a comprometre’s a signar un PACTE NACIONAL per detenir la violència.

BARCELONA
Divendres 10 de juny, 7 p.m.
Marxarem en silenci des de Plaça Catalunya fins a Plaça Sant Jaume

Llegirem textos, signarem el Pacte Nacional, farem commemoracions i encendrem espelmes en honor dels nostres morts que també són els morts de tots aquells que creuen en un món en pau.

¡Perquè tots tenim dret a la pau!

Porta espelmes, flors, banderes, pancartes i vesteix amb roba blanca.
La teva presencia és molt valuosa. Ajuda’ns a difondre aquesta causa, ens trobem en un moment crucial per trobar solucions a un problema global.

Moviment Ciutadà de Mexicans a Barcelona
No atenem a gestos polítics, tendències ni organitzacions;
som un moviment ciutadà per i per a les víctimes.

--------------------

En México, en los últimos 5 años, casi 40 mil personas han muerto por la violencia e inseguridad causada por la guerra contra el narcotráfico (derivada de la errónea estrategia del Gobierno, quien se niega a rectificar), por la lucha entre bandas de narcotraficantes para dominar el mercado, por la delincuencia organizada y también por la impunidad y corrupción arrastradas desde periodos presidenciales atrás.

En solidaridad con... las víctimas y con el pueblo de México, te invitamos a sumarte a la:

MARCHA POR UN MÉXICO EN PAZ CON JUSTICIA Y DIGNIDAD

convocada por el Poeta Javier Sicilia (Padre de Juan Fco. víctima mortal de la violencia que ahoga nuestro país) para el día 10 de junio del 2011, en Cd. Juárez, México; habrá manifestaciones en México y el mundo.

Con ella, los deudos de las víctimas proponen al Gobierno Federal y a los poderes: Ejecutivo, Legislativo, Judicial, a las autoridades estatales y municipales, a los partidos políticos, a los empresarios y a la sociedad civil a comprometerse a firmar un PACTO NACIONAL, para detener la violencia.

BARCELONA
Viernes 10 de junio, 7 p.m.
Marcharemos en silencio desde Plaza Catalunya hasta Plaza Sant Jaume

Leeremos textos, firmaremos el Pacto Nacional, haremos conmemoraciones y encenderemos velas en honor de nuestros muertos que también son los muertos de todos aquellos que crean en un mundo en paz.

¡Porque todos tenemos derecho a la paz!

Lleva velas, flores, banderas, pancartas y viste con ropa blanca. Tu presencia en la marcha es muy valiosa. Ayúdanos a difundir esta causa, nos encontramos en un momento crucial para encontrar soluciones a un problema global.

Movimiento Ciudadano de Mexicanos en Barcelona
No atendemos a gestos políticos, tendencias, ni organizaciones;
somos un movimiento ciudadano para y por la víctimas.

--------------------------
+ INFORMACIÓ:

http://merecemospaz.wordpress.com/
http://www.facebook.com/MCMBcn
http://www.facebook.com/MXqueremosPAZ

.

No hay comentarios: