viernes, 8 de abril de 2011

Ahir dijous 07 d’abril...

.

aDa Art Gallery: Lorena Montes
La sensualitat del color, te rostre de princesa?
Oaxaca, Cor. Una exposició que no deixa indiferent




La aDa Gallery ens oferia aquest dijous dia 07 d’abril del 2011 l’esperada exposició de l’artista mexicana Lorena Montes. Una exposició sens dubtes de marcada personalitat i una gran força expressiva en la totalitat del seus quadres.

Ho aviem anunciat dies enrere a la nostra web, i el dimecres 06 AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants publicava una entrevista amb aquesta jove talent del mon de la pintura de l’Estat de Oaxaca.

La presentació va acollir una quarantena de persones que varen fer d’aquesta inauguració un acte càlid i acollidor. Varen estar presents a l’acte l’artista, la Lorena Montes, la directora de aDa Gallery Isabel Capdevila, l’escriptor i poeta -a mes d’amic de la pintora- Ramon Dachs, i entre l’apartat de les personalitat polítiques, Francisca Méndez Esbobar Cònsol Encarregada del Consolat General de Mèxic a Barcelona.

Els seus quadres son de bona mida. Ens presenten colors plans, suaus, que contraposen els colors carn amb la força del blaus poc pujats de to. Rostres pensatius, potser allunyats. Que ens porten a moments transcendents situats potser dins les realitats d’un somni...
Ramon Dachs ens diu dels seus quadres:

"L'autoretrat deliberat i metòdic que Montes practica és un art del Jo, el que en les lletres més recents consideraríem com auto ficció, aquest terreny borrós en què la realitat es supera a si mateixa sense renunciar a ser real i, explorant, ens explora , i acabem, cada un, bategant amb el seu cor a Oaxaca. Perquè descobrint ella ens descobreix. "




Altres articles publicats a AME:

[06 abril 2011] AME: Pulsando el dialogo
Hoy entrevistamos a Lorena Montes, Pintora
[clic aquí]


[15 de marzo 2011] La pintora mexicana
LORENA MONTES
En ADA Art Gallery de Barcelona
[clic aquí]



.

No hay comentarios: