jueves, 31 de marzo de 2011

Popularitat de la nostre gent…

.


Brenda,
Sempre Brenda
“Si la vida et dona una segona oportunitat,
agafa-la amb les dues mans…”





La simpatia de la Brenda als estudis radiofònics...

Ens dona molt de gust veure com cada vegada més els mitjans de comunicació parlen de la nostra gent. Dels mexicans que viuen i treballen a Catalunya. Que fan coses.

No fa pas gaire temps, el mes de gener, la ràdio de Mataró entrevistava en directe al nostre amic Ramón Aguirre. Qui feia de les seves en per a tots els nombrosos oients que l’estaven sintonitzant de allí i altres indrets.

Aquest dimecres 30 de març teníem altre dels nostre artistes entrevistat en el apassionant mon de les Ones. S’acostaria als Micro radiofònics per parlar Mèxic, de la seva música, i de la seva vida com artista.
La Brenda Cruz, coneguda carinyosament pel renom de “Alma de México” ens va oferir les seves vivències i com no, també algunes de les cançons del seu repertori, en directe. A tots nosaltres. A Ràdio Mollet del Vallès per tota la Galàxia Mexicana...

Creiem que es bo que Mèxic estigui en els mitjans de comunicació. En els mitjans nacionals i com no, també en els de caire comarcal o local. Després de tot -amb això de “la globalització”- tothom esta ficat a casa dels demès en temps real. Accedim a la informació a nivell planetari amb una rapidesa mai coneguda. Avui dia, amb l’internet, podem sentir la ràdio que es fa a Guanajuato, a Tokio o a la illa de Pasqua…

Sí, es molt bo que tinguem presencia en els mitjans de comunicació. Es molt important que d’alguna forma contrarestem tots plegats les noticies –no sempre bones- que arriben a molta gent de Mèxic i dels mexicans. Perquè Mèxic, i els mexicans, som molt més que aquestes notícies luctuoses.

La Comunitat Mexicana a Catalunya no és gaire nombrosa en quant a quantitat, si la comparem amb altres col·lectius d’altres nacionalitats. És cert. Però estem aquí. I fem coses. Moltes coses.
Em de treballar tots plegats per guanyar-nos el “nostre lloc” entre tots els demès. Donar-nos a conèixer als catalans, als llatinoamericans, a totes les nacionalitat que conviuen aquí.


Ràdio Mollet del Vallès i la Brenda Cruz portarien la seva veu i l’escalf de Mèxic a moltes llars de Catalunya...

AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants estem totalment convençuts. I fa anys que treballem per donar a conèixer les coses que fem aquí. Coses que estem fen els uns i els altres. I en aquest treball de donar-nos a conèixer, de guanyar pes davant d’altres col·lectius més nombrosos numèricament, els nostres artistes tenen una tasca molt, molt, molt important.

Ells i Elles esdevenen la primera ratlla defensiva. Sou vosaltres, amics meus, els cantants, els mariachi, els artistes, els escriptors… els que accedint al públic esdeveniu els primers Ambaixadors del nostre estimat Mèxic en aquesta beneïda terra catalana.


Gracies amiga Brenda Cruz per fer Tu també d’Ambaixadora de Mèxic davant de molts d’aquest oients. Sabem que properament sortirà també una entrevista en el Mexcat. Es una cosa sempre bona per la teva carrera artística el donar-te a conèixer al màxim de públic que sía possible. Tanmateix, simultàniament amb Tu, també dones a conèixer la nostra Cultura.

Ja varem anunciar en aquestes pàgines que t’entrevistarien. Només ens cal ara recordar allò que diuen: Si la vida et dona una segona oportunitat, agafa-la amb les dues mans…
[Si la vida te da una segunda oportunidad, agárrala con las dos manos. ...]. Perquè no sempre tenim una segona ocasió, una segona oportunitat.

Afortunadament, en el teu cas, els lectors que no hagin pogut escoltar-te en directe el passat dimecres si disposaran d’una segona oportunitat.
Aquest diumenge 03 d’abril del 2011 a les 18:00 hores a Ràdio Mollet del Vallès, dins el programa “Llaços Llatins” tornaran a radiar la gravació del programa que et varen dedicar. No tothom ho te això…veritat?

Brenda, sempre Brenda, amb Mèxic al cor.


.

No hay comentarios: