domingo, 27 de febrero de 2011

Debat del Fòrum 21

.


La Biblioteca: passat, present i futur
“SERA UN CANVI MOLT SIGNIFICATIU”
Assegura la directora Mariona Masferrer parlant de la nova biblioteca d’Esparreguera





Si no apareixen contratemps de darrera hora la nova biblioteca d’Esparreguera la podrem veure inaugurar i obrir portes l’abril del 2011 coincidint amb la Festa de Sant Jordi.

Aquest debat -organitzat per el Fòrum 21- va ser dirigit pel seu president Ivan Rosas i va tenir lloc a la cèntrica Sala de Can Pasqual al carrer Cavallers 26 d’Esparreguera aquest divendres 25 de febrer del 2011.

Mariona Masferrer, directora de la Biblioteca Popular “Beat Domènec Castellet” d’Esparreguera, ens va oferir a grans trets la vida de la nostra biblioteca i algunes anècdotes registrades d’aquesta institució cultural de la nostra ciutat. Principalment des de la seva inauguració fins les acaballes de la guerra civil. “Son notes curioses perquè donen una mica la visió de com eren els començaments de la biblioteca” diria a l’acte, tot matisant que la nova instal·lació cultural d’Esparreguera “Serà un canvi molt significatiu” per a tots els seus usuaris.

Per la seva part, l’altre ponent de la nit Teresa Pagès, directora de la biblioteca “Jordi Rubió” de Sant Boi de Llobregat i encarregada de zona del Baix Llobregat, aportaria la seva experiència personal d’allò que significa el passar d’una biblioteca petita a una de més grans, amb la millora que suposa millors equipaments i millors serveis cara el públic. Va pronosticar “que morireu d’èxit” quan tinguem en funcionament aquest esperat equipament de la nostra ciutat.




L’activitat va estar acompanyada per una sessió de diapositives sobre el projecte de la nova biblioteca i el corresponent debat. Que com sempre va estar voltada d’un ambient familiar i acollidor.

Des l'AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants agraïm als organitzadors del debat la invitació rebuda.
.

No hay comentarios: