domingo, 23 de enero de 2011

Aconteixement cultural..

.

Jalisco Turístic
Una conferencia d’en Luis Felipe Nuñó
Al Centre Cultural La Mercè de Girona






Com varem anunciar a la nostra agenda el proper dimarts 25 de genera a les 20:00 tindrà lloc al Centre Cultural La Mercè de Girona la conferencia que porta per nom “Jalisco turístic”. Una detallada presentació dels molts atractius que ofereix al nouvingut aquesta encantadora ciutat mexicana.

Luis Felipe Nuñó és el director de Promoció de l’Oficina de Visitants i Convencions de Guadalajara. Un Home de provada vàlua i capacitat organitzativa. Tant a nivell local, com de promoció turística a l’estranger. Sens dubte un batallador incasable, un potenciador de consciències, de la qualitat i possibilitats que ofereix Guadalajara com destí turístic certificat.
El treball desenvolupat per potenciar la imatge de Mèxic a l’estranger -com son la conferencia d’aquest dimarts- ha estat continuat en el temps.

El primer impacte de crisis provinent dels Estats Units i Canada, no ha fet que el treball de promoció minvés. El contrari, Luis Felipe Nuñó ja deia l’any pesat que “també és important donar a conèixer que en alguns altres destins la imatge de Mèxic es molt bona, com al mercat sud-americà, qual nombre de visitants ha crescut.

Europa, Catalunya, també pot ser un bon client potencial de la bellesa de Guadalajara i de la seva potent cultura i música.

Val a dir també que l’oficina que dirigeix Luis Felipe Nuñó recentment va complir els seus 40 anys d’existència. Quatre dècades de treball que han donat per resultat el convertir Guadalajara en un centre neuràlgic dels grans esdeveniments de la República Mexicana, i un símbol turístic d’alt nivell en l’àmbit del turisme internacional.

“Jalisco Turístic”, una acurada informació a l’abast de tothom el proper dimarts…



ay !, jalisco, jalisco, jalisco, tu tienes tu
novia que es guadalajara, muchacha bonita, la
perla mas rara, de todo jalisco es mi guadalajara.

y me gusta escuchar los mariachis, cantar con el
alma sus lindas canciones, oir como suenan esos
guitarrones y echarme un tequila con los
valentones.

ay !, jalisco no te rajes, me sale del alma
cantar con calor, abrir todo el pecho pa´
echar este grito, que lindo es jalisco, palabra de
honor.

.

No hay comentarios: