martes, 4 de mayo de 2010

D'interès familiar..

La Veu dels Adoptats





"La Voz de los Adoptados" és una associació d'àmbit nacional que es va crear fa cinc anys a França i fa un any a Espanya, integrada per un grup de persones adoptades mitjançant processos d'adopció nacional i internacional. Aquesta associació neix, entre d'altres, amb l'objectiu de crear un espai de trobada, intercanvi i recolçament en matèria d'adopció des d'el punt de vista de les persones adoptades, col·laborant amb les administracions públiques i altres entitats nacionals i internacionals que desenvolupen accions afins a l'entitat.

Enguany, em creat una delegació que a Catalunya neix com LA VEU DELS ADOPTATS.

Des de La Veu informem, orientem, fem de mediadors i recolçem a persones adultes en temes relacionats al fet adoptiu. Des de LA VEU volem transmetre una visió realista del fet adoptiu i de les mesures de protecció a la infància i l'adolescència i treballem per a concienciar a la societat en general sobre les necessitats especials de les persones adoptades.

LA VEU actuarà sempre de manera independent als partits polítics, entitats públiques o privades, sense perjudici de la col·laboració amb els mateixos.

Des de LA VEU afavorim la reflexió i la discussió entre els professionals i les families sobre l'adopció des d'el punt de vista dels adoptats.

És per aquest motiu que us convidem a la presentació de La Veu dels Adoptats que tindrà lloc el proper 7 de maig a les 18h. A l'aula Antoni Caparrós de la Facultat de Psicologia de la UB (Campus Mundet)

No hay comentarios: