lunes, 14 de diciembre de 2009

Important iniciativa a favor de la infància


La FEOB [Fundació Escola d’Osteopatia de Barcelona]
obra una ambiciosa campanya
a favor de la infància.



Els amics d’AFAMEX [ l’Associació de Famílies adoptants a Mèxic ] amb la Bea Scharpenberg al front, ens fan arribar informació sobre aquesta important campanya a favor del tractament d’enfermetats d’ossos per als nens de famílies que es troben mancats recursos.

Transcriurem íntegre la carta de la Secretària de la Fundació Laia Gállego Osuna en que ens presenta aquesta interessant iniciativa.

De tot cor desitgem que arribi aquesta campanya al major nombre d’infants possibles.


"Benvolguts i Benvolgudes,

Des de la Fundació Escola d’Osteopatia de Barcelona (FEOB), ens posem en contacte amb vosaltres, ja que ens agradaria establir contacte amb vosaltres per tal de fer-vos arribar la informació del nostre projecte d’atenció a infants de famílies amb pocs recursos i amb malalties susceptibles de ser tractades amb osteopatia.

Un dels objectius principals de la Fundació és tractar, des de la seva Clínica d’Osteopatia de Barcelona, nens i nenes amb totes les indicacions que li especifiquem en el document adjunt i especialment aquells que no tenen recursos econòmics. Per això la Fundació disposa d’un pressupost per a poder atendre i subvencionar el tractament d’aquests infants.

Per aquest motiu i per aconseguir contactar amb aquest tipus de famílies amb necessitats, ens volem posar en contacte amb vosaltres, per tal de demanar-vos que ens ajudeu en la nostra tasca de difusió i de fer arribar el nostre servei als nens i nenes que veritablement ho necessiten.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o proposta.
Rebeu una salutació ben cordial,

Laia Gállego Osuna
Secretària de Fundació
laiago@eobosteopatia.com"

Fundació Escola d'Osteopatia de Barcelona
Rambla de Sant Just, 6
08960 SANT JUST DESVERN
Tel: 93 480 25 15
Fax: 93 371 94 04
www.eobosteopatia.com

No hay comentarios: