viernes, 16 de enero de 2009

L'idioma del país truca la teva porta... El idioma del pais llama a Tú puerta...


VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

Us informem que des del Servei Local de Català d'Esparreguera hem començat a organitzar la sisena edició del programa VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA a la nostra vila, per tal de reforçar el coneixement del català i estendre'n l’ús a Esparreguera, per la qual cosa ja us hi podeu inscriure.

Ja sabeu que es tracta de mantenir una conversa en català, en una trobada setmanal, amb l'objectiu de fer conèixer aspectes bàsics de la vida icultura catalana i, així, a través de l'amistat, crear una xarxa social en català que ajudi a arrelar les persones nouvingudes a la nostra vila i al nostre país.
Per tal que el projecte pugui anar-se estenent, us demanem la vostra col·laboració i que informeu aquelles persones que sapigueu que hipuguin estar interessades.

Per fer la inscripció, cal venir AL LLARG DEL MES DE GENER al Servei Localde Català, situat a Can Pasqual, al carrer dels Cavallers, 26, 1r pis, dedilluns a divendres de 10 a 2 h (dimecres de 10 a 1 h) i de dimarts a dijousde 5 a 7 h de la tarda.

Moltes gràcies per endavant per la vostra col·laboració.

Servei Local de Català d'Esparreguera
Can Pasqual
C. dels Cavallers, 26, 1a. planta
93 772 92 92
http://www.cpnl.cat/



VOLUNTARIADO POR LA LENGUA

Os informamos que desde el Servei Local de Català d'Esparreguera hemos empezado a organizar la sexta edición del programa VOLUNTARIADO POR LA LENGUA a la nuestra villa, por tal de reforzar el conocimiento del catalán y extender el uso en Esparreguera, por lo cual ya os podéis inscribir.

Ya sabéis que se trata de mantener una conversación en catalán, en un encuentro semanal, con el objetivo de hacer conocer aspectos básicos de la vida y cultura catalana y, así, a través de la amistad, crear una red social en catalán que ayude a arraigar las personas recién llegadas a nuestra villa y a nuestro país.
Por tal que el proyecto pueda irse extendiendo, os pedimos la vuestra colaboración y que informáis aquellas personas que sepáis que puedan estar interesadas.


Para hacer la inscripción, hace falta venir A LO LARGO DEL MES DE ENERO al Servei Local de Català, situado en Can Pasqual, en la calle Cavallers, 26, 1r piso, de lunes a viernes de 10:00 a 14:00 horas (miércoles de 10:00 a 13:00 horas) y de martes a jueves de 17:00 a 19:00 horas de la tarde.
Muchas gracias de antemano por vuestra colaboración.

Servei Local de Català d'Esparreguera
------------------------------------------------------
Can Pasqual
Carrer Cavallers núm. 26, 1a. planta
93 772 92 92
www.cpnl.cat
------------------------------------------------------

No hay comentarios: